Dorpsraad Kronenberg maakt doorstart met nieuwe samenstelling

In het najaar van 2017 maakte de toenmalige dorpsraadleden voor het eerst bekend hun taken (om verschillende redenen) neer te willen leggen en plaats te maken voor nieuwe leden uit het dorp. Daarop werden er verschillende bijeenkomsten georganiseerd om te komen tot een nieuwe dorpsraad. Nu is het zover: Derpsroad Kronenberg is er klaar voor!

Kronenberg heeft aangegeven het belangrijk te vinden om een dorpsraad te hebben. Daarop zijn er een aantal mensen opgestaan om een nieuwe dorpsraad te vormen. Inmiddels zijn taken verdeeld en zal het nieuwe bestuur bestaan uit: Roel Timmermans (voorzitter), Tom van Enckevort (vice-voorzitter), Esther Vullings (penningmeester), Ger Janssen (secretaris) en Jony Reinders, Mariëlle Claassens (bestuursleden). Naast deze personen nemen nog een aantal mensen plaats in verschillende werkgroepen.

Vertrouwde naam, nieuwe ondertitel: breng je stem uit!
De nieuwe dorpsraad heeft gezamenlijk besloten om de naam van ‘Dorpsraad Kronenberg’ te handhaven. Dit is namelijk een naam die al jaren is ingeburgerd in de Kronenbergse gemeenschap.  Wel kiest de dorpsraad ervoor om op zoek te gaan naar een nieuwe ondertitel en een nieuw logo. Op de kermis van Kronenberg vroegen we daarom al om uw hulp.
We hebben vele reacties mogen ontvangen met ideeën voor ondertitels bij de naam. Inmiddels zijn de zes leukste ideeën geselecteerd en vragen wij u nu om een stem uit te brengen op de leukste ondertitel. Stemmen kan via de onderstaande poll en kan tot uiterlijk 31 oktober 2018.

Eerste bijeenkomst komt eraan
Het starten van een nieuwe dorpsraad betekent uiteraard niet dat Kronenberg de afgelopen maanden heeft stilgestaan. In tegendeel juist. De eerste bijeenkomst die we organiseren staat gepland op 29 november 2018 in de Torrekoel. Deze avond zal in het teken staan van Wonen in Kronenberg.

Blijf op de hoogte
Houd het Klökske, onze website en Facebook in de gaten voor de berichtgeving over de nieuwe dorpsraad. Vragen en berichtgevingen mogen worden gestuurd naar: secretariaat@dorpsraadkronenberg.nl

Welke naam vind jij het meest geschikt als ondertitel voor de dorpsraad?