Stichting Welzijn Kronenberg & Evertsoord gaat inwoners ondersteunen die door de maatregelen rondom Corona niet meer in staat zijn om bijvoorbeeld hun boodschap te doen of mensen die behoefte hebben aan een praatje. Dorpsraad Kronenberg draagt dit initiatief een warm hart toe. Lees hierbij de oproep van Stichting Welzijn Kronenberg:

Beste dorpsgenoten,
Met de gemeente en  de Dorpsraad is afgesproken dat de Stichting Welzijn Kronenberg Evertsoord het voortouw neemt om e.e.a bij elkaar te brengen. We zijn hier op vrijdag 14 maart reeds mee gestart toen we de Kompeniej hebben gesloten. Vanuit deze stichting houden we samen met onze vrijwilligers contact met deze betreffende ouderen. We hebben ook altijd al goede contacten en werken samen met huisartsen, praktijkondersteuners, hulp bij dementie, wijkteam etc.
Van daaruit krijgen we inmiddels ook al hulpvragen die wij opgepakt hebben.
Ook dorpsgenoten die door de  ontstane situatie in de problemen komen, bv. met boodschappen doen, maaltijdbereiding of anderszins kunnen zich melden bij onderstaande personen van de Stichting.

Zelf hulp bieden?
Wil en kun je iets doen of signaleer je ergens een hulpvraag die iemand niet opgelost kan krijgen meld het dan bij Nel Vaessen of ondergetekende. Wil je zelf een bijdrage leveren laat het ons ook even weten. Zo kunnen we de krachten bundelen en zo efficiënt mogelijk inzetten.

Contactpersonen
Nel Vaessen (beroepskracht bij de Kompeniej) tel. 06-30084037  of n.vaessen@vorkmeer.nl
Piet Selen  tel. 06-11841811 of pietenwietjeselen1@home.nl