Bijeenkomst Kronenbergse bossen – 21 september 20.00 uur

 Het Burgerinitiatief Leefbaarheid Kronenberg & Evertsoord organiseert in samenwerking met Dorpsraad Kronenberg, gemeente Horst aan de Maas en Wild Beheer Eenheid (WBE) Sevenum een bijeenkomst over de Kronenbergse bossen.

Bas van de Lisdonk van de gemeente en Piet Vullinghs van WBE Sevenum verzorgen ieder een presentatie, waarin de vragen ‘Wat is er gebeurd?!’ en ‘Wat gaat er gebeuren? centraal staan. Uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen. De directe aanleiding voor deze bijeenkomst zijn de kaalslag van de Kronenbergse bossen voor de aanleg van een eventingroute door het paardencentrum Grandorse in samenwerking met de gemeente en het daaruit voortkomende verplichte compensatieplan. Ook is er aandacht voor het plaatsen van de borden en poorten op initiatief van WBE Sevenum in samenwerking met de gemeente.

 De bijeenkomst vindt plaats op 21 september om 20.00 uur in De Korhoen, Peelstraat 79 in Kronenberg. Ook jij kunt erbij zijn en jouw vraag stellen. Meld je dan aan voor 20 september via mhpwijnen@gmail.com. Corona stelt aanmelding verplicht.