Beste inwoner van Kronenberg,

Eind april 2024 zijn de inwoners van Kronenberg geïnformeerd over de nieuwe situatie met betrekking tot de Dorpsraad. Het bestuur was toen net flink uitgebreid naar acht personen, te weten: Gert‑Jan Aerts, Jan Bouten, Tjeerd Hiddema, Frans Houwen, Gert-Jan Janssen, Geert Philipsen, Huub Vousten en Laura van Zon.

Deze nieuwsbrief heeft geleid tot veel vragen over hoe ver we zijn en wanneer het dorp meer (informatie) kan verwachten. We hebben daarom besloten om nog voor de zomervakantie de inwoners van Kronenberg te informeren over de huidige stand van zaken.

Op maandag 24 juni aanstaande organiseren we daarom een inwonersbijeenkomst in de Torrekoel. De bijeenkomst duurt van 19.30 uur tot uiterlijk 21.00 uur. De inloop is vanaf 19.00 uur.

We zullen aan de hand van een korte presentatie vertellen met welke onderwerpen we ons al hebben bezig gehouden om te komen tot een breed gedragen platform voor Kronenberg, waar ieders mening en inbreng telt. Uiteraard presenteren we de resultaten van ons werk.

Het is niet per se nodig om je aan te melden. Toch is het handig voor de voorbereidingen om een indruk te hebben van het aantal deelnemers.

Aanmelden via secretariaat@dorpsraadkronenberg.nl.

 

Dorpsraad Kronenberg