Beste vrijwilliger,

De Groengroep groeit. Dat is heel goed nieuws, vinden we leuk; groeien. Het brengt ons echter ook een luxe probleem. Hoe gaan we onze uiteenlopende taken zo prettig mogelijk verdelen over onze groeiende groep enthousiastelingen. Een groep van divers pluimage. En allemaal met een eigen agenda, dat begrijpen we maar al te goed. We willen dan ook niet tornen aan het vrijblijvende karakter van het Groengroep-vrijwilligerschap (is dat een woord?). Hoe dan wel? We gaan de organisatie anders inrichten. Naast bestuur en vrijwilligers gaan we de Groengroep indelen in werkgroepen. Elke werkgroep krijgt zijn eigen specialisme. Jij kunt kijken of er iets bij zit dat je aanspreekt of waar je je voor zou willen inzetten. En als dat niet zo is, even goede vrienden, dan blijf je gewoon vrijwilliger zoals het altijd was.

Voor de Groengroeper heeft het indelen in werkgroepen een aantal voordelen: je kunt als vrijwilliger aan de slag met zaken waar jij je het liefst voor inzet, initiatieven van Groengroepers of uit de gemeenschap worden makkelijker opgepakt en uitgevoerd, vrijwilligers die een ándere bijdrage willen leveren dan de zaterdagse werkdagen kunnen makkelijker aan de slag, en bestuursleden hoeven zich niet meer met alle zaken groot en klein te bemoeien zodat er in de bestuursvergadering minder discussies zijn over de dikte van een weipaal. Van elke werkgroep zit er tenminste één afgevaardigde in het Groengroep bestuur voor onderlinge afstemming. Maar hoe we dit verder allemaal handen en voeten gaan geven bespreken we graag met jou – want voor ons is het ook allemaal nieuw – en horen we graag of jij het ziet zitten. We nodigen je graag uit voor een korte presentatie en discussie op:

Woensdag 7 december
Aanvang 20u
In het Bureel, Molenveldweg 5

Voor koffie, thee en een borrel wordt gezorgd. Hopelijk tot dan!

Vriendelijke groet,
Bestuur Groengroep
Kim, Piet, Tudie, Henk, Ron, Maik, Steef, Ton, Erik, Louis, Peter, Ron, Dion en Pepijn

NB mocht je 7 december niet kunnen meld je dan aub af bij Ron, dan praten we je graag een andere keer bij ronjhjanssen@gmail.com met als onderwerp “afmelding 7 december”